• IKKE PÅ LAGER
    MEN KAN BESTILLES
    Vikings Sticker Book. From 5 yr.

A humorous historical sticker book, full of busy Viking scenes to complete with over 500 stickers.

Scenes include ‘Sea people’, ‘New lands’, ‘A feast’, ‘Gods and goddesses’ and much more.

Written in consultation with an historical expert, each scene includes interesting information about the Viking people, their lives, beliefs and customs.

Lager statusIkke på lager
På lager igen om:Uvis leveringstid
Periode: The Viking Age
Sideantal: 24 + 10
Indbinding: Softcover
Illustrationer: Drawings in colour
Mål (BxH) i cm: 24 x 30,5
Forfatter: Fiona Watt
Forlag: Usborne
Udgivelsesår: 2014
Sprog: English

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.