Tøj & Mode - Klistermærker - Clothes & Fashion Sticker Book - 7+

En gennemillustreret bog om modens historie og fyldt med genanvendelige klistermærker baseret på fotografier, malerier og tegninger
Teksten er på engelsk, men især lidt større børn kan få glæde af bogen … i starten måske sammen med en voksen.

A lavishly illustrated book packed with over 160 stickers of fabulous fashions throughout history - a young fashionista’s dream! From Romans in draped togas, to Elizabethans in lace ruffs and Victorians in tight corsets, there are hundreds of sumptuous clothes and accessories to discover.

Includes a mixture of photographs, paintings and illustrations to bring the fashions of the past to life, as well as fascinating facts about fashion through the ages.

Periode: Oldtid til nyere tid
Indbinding: Uindbundet