The Middle Ages - Sticker Book. From 7 yr.

Delve into the turbulent world of the Middle Ages and discover life in medieval Europe with this fascinating sticker book.

Includes over 90 stickers of beautiful ancient artefacts to complete the pages, covering topics from ‘Kings and Queens’ and ‘Knights’ to ‘Clothes and fashion’ and ‘Castles and warfare’.

An accessible and interactive way to learn about this exciting period of history.

Periode: The Middle Ages
Sideantal: 24 + 10 sheets of stickers
Indbinding: Softcover
Illustrationer: Drawings and photos in colour