Slot-together Victorian Doll's house

Slot-together Victorian Doll's house

A beautiful and historically accurate Victorian doll’s house to build from slot-together foamboard pieces, with Victorian furniture for every room and a family of four and their pets.

Children will love setting up the table and chairs in the formal dining room, installing the grand roll-top bath and spotting the tiny doll’s house in the nursery.

Includes a book about life in a grand Victorian house, showing how a Victorian family lived.

A gorgeous gift - all the fun of a traditional doll’s house without the high price tag and fiddly assembly.

Sideantal: 32 (booklet)
Illustrationer: Drawings in colour