Lav et vikingesamfund - Make this Viking Settlement

Lav din egen vikingebosættelse. Denne klippearks-mappe giver mulighed for at få et indblik i vikingernes samfund på en sjov måde. Mappen i karton indeholder huse, både samt mennesker og dyr til at befolke dit eget vikingesamfund. Bygningerne og menneskene sættes op på et medfølgende karton-ark. Arkene er nemme at klippe ud, og de egner sig specielt godt til undervisning, men også til hyggestunder med børn og børnebørn fra 8 års alderen. Instruktionerne til vikingesamfundet forfindes kun på engelsk (Viking settlement), men de er nemme at forstå og er suppleret med tegninger.