Doll's House Sticker Book. Fra 4 år

A gorgeous sticker book with beautifully decorated rooms just waiting to be filled with furniture and accessories. Children will have hours of fun arranging the house just as they want it, with objects ranging from chandeliers to china, as well as toys, ornaments and even food.
Includes eleven rooms spread over three storeys in the house, including a master bedroom, two children’s bedrooms, a baby’s nursery, a kitchen, living room, study, dining room and attic.

Periode: Modern Age
Sideantal: 24 + 10 sheets of stickers