PNM vol. 7: Drik - og du vil leve skønt. Festskrift til Ulla Lund Hansen på 60-årsdagen 18. August 2002

Bogen er et festskrift, udgivet i anledning af Ulla Lund Hansens 60-årsdag og skrevet af hendes kolleger gennem tiden. Ulla Lund Hansen har forsket i forholdet mellem romere og germanere og er en stor kender af importmaterialet i Norden fra romersk jernalder. Forskningen om forholdet mellem romere og germanere har været intens gennem de sidste 20-30 år over hele Europa, og bogens titel stammer fra en græsk inskription på et tidstypisk drikkebæger fra Stilling Trehøje, der giver genklang af jernalderens forhold mellem mennesker, som den måske har været: "Drik, og du vil leve skønt!" Tekst på flere sprog, mest dansk. Begrænset lager.

Bidragydere: PNM Vol 7 2002
Periode: Jernalder
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid og farver