PNM vol. 17: Archaeology of Medieval Towns in the Baltic and North Sea Area

In Archaeology of Medieval Towns in the Baltic and North Sea Area six articles deal with aspects of changes in the Medieval town, interactions in the physical and social development of the town, including infrastructure, structural changes and continuity/discontinuity. Four articles concern town functions both on a local, regional and international level. Focus is on social structures, the role of the aristocracy and the interpretation of the town and its functions are introduced. In sevaral articles traditional research approaches are questioned and new methodological approaches are suggested. Even the concept of urbanization is questioned.

Periode: The Middle Ages
Indbinding: Hardcover
Illustrationer: Drawings and photos in b/w and colour
Mål (BxH) i cm: 21 x 30
Forlag: The National Museum of Denmark
Serie: PNM
Udgivelsesår: 2010
Sprog: English

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.