PNM vol. 12: Medieval Food Traditions in Northern Europe

History can be colourful and even very appetizing when different research disciplines are melted together. In this book, botanical data from archaeological excavations are combined with historical knowledge on the use of plants during medieval and early modern times. The result is a comprehensive account of the introduction of new plant foods, including exotic fruits and spices, into the traditional medieval societies of Northern Europe.

Periode: The Middle Ages
Indbinding: Hardcover
Illustrationer: Drawings and photos in b/w and colour
Mål (BxH) i cm: 21 x 30