Over sø og land – ofrede skibe og våben i Nydam Mose

I bogen fortæller lederen af de seneste udgravninger i mosen, vicedirektør og arkæolog Flemming Rieck, Museum Sydøstdanmark,  om fundene fra mosen – især de tre jernalder både – men også om den spændende historie, som Nydam fundene de sidste 150 år har været en del af.

Periode: Jernalder
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 19 x 24 cm
Forfatter: Flemming Rieck
Forlag: Sønderjyllands Museum
Udgivelsesår: 2013

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 1000 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Bemærk at der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse af Quick-breve. OBS! Ved afhentning i Museumsbutikken: Du skal være opmærksom på, at du først kan afhente din ordre, når du modtager en e-mail fra os herom, ikke før. Den vil fortælle dig, at nu er dine varer kommet og er klar til afhentning i butikken. Og husk at der altid er gratis adgang til Museumsbutikken.