Nørre Hedegård - En Nordjysk byhøj fra ældre jernalder

Fremlæggelse af en bopladsundersøgelse, hvor de usædvanligt gode bevaringsforhold åbner mulighed for helt nye iagttagelser. Erhvervsgrundlaget analyseres i relation til landskab og ressourcemuligheder og samles til sidst i en syntese om bosættelsens økonomi.

Bogen inkluderer desuden et hæfte med indledning og forklaringsnøgle, samt resume billedtekster på engelsk.

Periode: Jernalder
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 22 x 30