Kongens borge - Rapport over undersøgelserne 2007-2010

Gennemgang af de arkæologiske undersøgelser af trelleborgene, Trelleborg, Fyrkat, og Aggersborg i perioden 2007 -2010.

Bidragydere: Marianne Høyem Andreasen, Peter Moe Astrup, Thomas S. Bartholin, Niels Bonde, Kirsten Christensen, Mads Christian Christensen, Renee Enevold, Jesper Frederiksen, David J. Gregory, Niels Haue, Jacob Kveiborg, Jonathan Lewis, Per Thorkild Mandrup, Simon Kjær Nielsen, Kenneth Ritchie, Terje Thun

Periode: Vikingetid