Ancestral Journeys - The Peopling of Europe from the First Venturers to the Vikings

Who are the Europeans? Where did they come from? Ideas about our European ancestors are being transformed through archaeology, linguistics and the new genetic revolution, and the discovery of ancient DNA is dramatically changing our picture of prehistory

This paradigm-shifting book paints a spirited portrait of a restless people that challenges our established ways of looking at Europe’s past.

Now brought completely up to date with all the latest findings from the fast-moving fields of genetics, DNA and dating, Jean Manco’s highly readable account skillfully weaves multiple strands of evidence to produce a startling new history of Europe. It will be of great interest to anyone who wants to trace their ancestry through DNA – and understand what the results mean.

Periode: Prehistory to The Viking Age
Indbinding: Softcover
Illustrationer: Drawings and photos in black/white
Mål (BxH) i cm: 13 x 20