• Tilbud
    Anden Slesvigske Krig 1864. 50% rabat på oprindelig pris. Før 50 kr. nu kun 25 kr.

’Anden Slesvigske Krig 1864’ giver en let tilgængelig oversigt over krigens forhistorie og forløb samt dens dybtgående og langvarige følger på en række felter.

Kort sagt, baggrundsviden om og perspektiver på den krig, der har præget Danmarks historie helt frem til nutiden.

Indbinding: Uindbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 21,8 x 20
Forfatter: Inge Adriansen, Jens Ole Christensen