• IKKE PÅ LAGER
    MEN KAN BESTILLES
    Kaffevarmer i sælskind til Bodumkande

Smuk og eksklusiv kaffevarmer, som forlænger levetiden på din varme kaffe. Kaffevarmeren er lavet specielt til Museumsbutikken og er fremstillet i sælskind, sællæder og med en smart velcrolukning. Beregnet til en 8-koppers Bodumkande. En varm gave til din kaffe, eller til én du holder af.

Skind brugt til dette produkt er produceret i Grønland og stammer fra dyr fanget af grønlandske fangere, dvs. certificerede skind. Dette sikrer ikke bare at hele dyret bliver brugt, men er også med til at opretholde den flere tusind år gamle grønlandske fangerkultur. Hele produktionsprocessen er bæredygtig og forurener ikke den omkringliggende natur.

Da der er tale om naturprodukter, kan varen, du modtager, variere en smule i udseende fra varen på billedet.

Bemærk: Vær opmærksom på, at kande og kaffe ikke følger med.

Lager statusIkke på lager
På lager igen om:Uvis leveringstid
Materiale: Sælskind, sællæder, velcro
Mål (BxHxD) i cm.: 35 x 14