Standard
Nationalmuseet   
			http://www.museumsbutikken.dk Website
Nyhedsbrev 
 http://www.museumsbutikken.dk Tilmelding
 
  
 
Se mere omHusk gratis fragt i hele Danmark ved køb for 500 kr. eller derover
Se mere

Husk gratis fragt i hele Danmark ved køb for 500 kr. eller derover

Nationalmuseet har, som noget helt nyt, lanceret Egtvedpigens bryg. Baseret på de ingredienser man fandt i hendes grav. Her fandt man spor af hvedemalt, honning, mose-pors og tyttebær eller tranebær i en lille birkespand. Vi har udviklet denne skønne hvedeøl i samarbejde med bryggeriet Skands og den fås i to størrelser. De kan være en rigtig fin og personlig gaveide til venner og bekendte og ikke mindst til kunder og samarbejdspartnere. Egtvedpigens bryg er en hvedeagtig øl med en skøn frugtig syrlighed, og en karakteristisk porse-eftersmag.

Se mere om
Se mere

Det bedste af dansk klassisk musik. Carl Nielsen, Kuhlau, Lumbye, Gade og mange flere. To timer i selskab med henholdsvis Sønderjyllands Symfoniorkester og Aalborg Symfoniorkester.

Se mere om
Se mere

Nøglen til himlens port. En tidlig kristen vikingeamulet, der mentes at gøre det muligt for den faldne viking selv at åbne himlens port.

Se mere om
Se mere

Skønt pudebetræk med et motiv af William Morris. Se alle vores pudebetræk.  

Se mere om
Se mere

Spændende ny bog om gamle varsler og om fortidens hverdagsmagi samt om folkelig spådomskunst.

Se mere om
Se mere

Smuk og eventyrlig armring med billemotiv i messing. Kun 298 kr. Normalpris 398 kr.

Se mere om
Se mere

Solen skinner, fuglene synger og det er tid til at komme ud og få noget luft. Vi har samlet en håndfuld klassiske stykker udendørs-legetøj som hele familien kan more sig med.

Se mere om
Se mere

For dem der gerne vil have flere brikker at rykke med. Nefatavl er et taktisk vikingespil for to spillere. Spillet stammer fra omkring år 700, men holder også i dag.

Se mere om
Se mere

Smukt Dagmarkors i original størrelse. Korset er et byzantinsk relikviekors fra 1100-årene, udført i massivt guld med emalje.

Se mere om
Se mere

Dejlig gyngehest i bøgetræ og med lædersæde. En hest som vil bringe glæde i mange år og som er parat til at bære en på nye spændende eventyr hver eneste dag. 

 
 

Museumsbutikken | Nationalmuseet | Frederiksholms kanal 12 | 1220 København K | Tlf. 41 20 68 30 | Mail butik@natmus.dk