Standard
Nationalmuseet   
			http://www.museumsbutikken.dk Website
Nyhedsbrev 
 http://www.museumsbutikken.dk Tilmelding
 
  
 
Se mere omHusk gratis fragt i hele Danmark ved køb for 500 kr. eller derover
Se mere

Husk gratis fragt i hele Danmark ved køb for 500 kr. eller derover

Denne kopi er det ene af de to guldhorn, som i dag befinder sig på Nationalmuseet og kan ses i vores oldtidsudstilling. Vores kopi er den korteste af de to horn. Guldhornet var udsmykket med fremstillinger af dyr og fabelvæsener. Antagelig har hornet været anvendt i kultisk sammenhæng, måske som drikkehorn.

Se mere om
Se mere

Smukt og spændende vedhæng i forgyldt sølv, forlægget er det store guldhorn fra ca. 400-tallet. Guldhornet var udsmykket med fremstillinger af dyr og fabelvæsener.

Se mere om
Se mere

Hvem var den mand, der så kynisk destruerede de enestående oldtidslevn blot for at berige sig? I ’Tyven’ fortæller Ulrik Langen medrivende om guld, pantelånere, fængsler, falskmøntnere, opfindere, ære, selviscenesættelse og meget andet.

Se mere om
Se mere

Glaspynt, mundblæst og forsølvet af dygtige håndværkere i Böhmen. De to stykker pynt leveres i en meget fin og kraftig kartonæske. Ideel som mandelgave, som gave til værten eller værtinden, til udenlandske gæster eller som firmagave.

 

Se mere om
Se mere

Elegant guldhornsbroche i bronze. Brochen har hentet sin inspiration fra det store guldhorn. Brochen passer perfekt til en bluse eller en kjole.

Se mere om
Se mere

Sjov og praktisk magnet til f.eks. køleskabet, som kan være en påmindelse om at en af Danmarks største kulturskatte blev stjålet og støbt om. Vi skal passe på de ting vi har.

Se mere om
Se mere

Flot guldhornsvedhæng i forgyldt bronze med sort stofsnor med læder-look. Vedhænget passer godt til både små og store. Det har hentet sin inspiration fra det store guldhorn på Nationalmuseet.

Se mere om
Se mere

Lewis Chessmen skakspillet er den helt rigtige gave til skak-entuisiasten eller den spilleglade ...

Se mere om
Se mere

Stolen fra Guldhøj er den eneste fuldstændigt bevarede stol fra bronzealderen. Et dejligt stykke kunsthåndværk og en flot gave, som man kan have glæde af i mange år fremover.

Se mere om
Se mere

Mjød er brygget på honning, og er antagelig den ældst kendte gærede drik i verden. Her får du mjøden i en smuk rustik og dybsort stentøjsflaske.

 
 

Museumsbutikken | Nationalmuseet | Frederiksholms kanal 12 | 1220 København K | Tlf. 41 20 68 30 | Mail butik@natmus.dk