Standard
Nationalmuseet   
			http://www.museumsbutikken.dk Website
Nyhedsbrev 
 http://www.museumsbutikken.dk Tilmelding
 
  
 
Se mere omHusk gratis fragt i hele Danmark ved køb for 500 kr. eller derover
Se mere

Husk gratis fragt i hele Danmark ved køb for 500 kr. eller derover

Sommerfugle i håndlavet papir til at hænge på en gren eller i et vindue. De mange farver gør sommerfuglene meget levende og de vil give et friskt pust af forår og sommer.

Se mere om
Se mere

Skønne pastelfarvede påskeæg i metal, som fås i fire farver og som er lige til at hænge op eller fylde med masser af dejligt slik. 

Se mere om
Se mere

Bring det første forår indenfor med denne søde lille glasvase. Lige til at hænge op på de friske grene eller i vinduet ved hjælp af metaltråden, som er fastgjort på vasen ...

Se mere om
Se mere

Sød påskehare i lyserødt filt, som kan slå den dejlige forårsstemning an i hvilken som helst buket, - eller være den lille søde overraskelse i påskeægget. Fås også i lysebrun.

Se mere om
Se mere

En påskekylling der er noget for sig selv, men som hjertens gerne vil hænge på en gren i stuen eller i dit vindue.

Se mere om
Se mere

Mmmmm - en skøn kombination af anislakrids overtrukket med hvid chokolade og hindbærstøv. Lige til at putte i påskeægget ...

Se mere om
Se mere

Nøglen til himlens port. En tidlig kristen vikingeamulet, der mentes at gøre det muligt for den faldne viking selv at åbne himlens port. Skøn og meget oplagt gave til dåb og konfirmation. Fås også i sølv og forgyldt.

Se mere om
Se mere

Dagmarkorset er en dejlig gave til dåb og konfirmation, men også til fødselsdage og andre festlige lejligheder. Vi har dem i flere spændende udgaver, både som smykker og pynt. En gave der holder hele livet. 

Se mere om
Se mere

Herligt sæt med fem fingerdukker. Stregen er humoristisk og farverne er venlige. Persongalleriet lægger op til en lang række fantastiske eventyr, som vil underholde store såvel som små.

Se mere om
Se mere

Sød og charmerende brændevinsgris fra Finland fra 1700-tallet. Sjov gaveidé til personen, som elsker snaps og brændevin.

 
 

Museumsbutikken | Nationalmuseet | Frederiksholms kanal 12 | 1220 København K | Tlf. 41 20 68 30 | Mail butik@natmus.dk