Standard
Nationalmuseet   
			http://www.museumsbutikken.dk Website
Nyhedsbrev 
 http://www.museumsbutikken.dk Tilmelding
 
  
 
Se mere omHusk gratis fragt i hele Danmark ved køb for 500 kr. eller derover
Se mere

Husk gratis fragt i hele Danmark ved køb for 500 kr. eller derover

Klippeark, julepynt, julekalendere, julemusik, gaver, ja vores e-shop er fyldt godt op med alt hvad der skal til og er klar til den hyggeligste tid på året. Du kan også vælge at komme ind og se det store og fulde udvalg i julepynt, musik, smykker, bøger og legetøj i vores butik på Nationalmuseet i København. Ovenfor ser du et af vores unikke produkter, som er udviklet specielt til Museumsbutikken. En smuk og anderledes varmer til din bodum-kaffekande, udført i certificeret sælskind og produceret i Grønland.

For at du kan være sikker på, at dine gaver når frem inden juleaften i Danmark, skal du bestille senest fredag den 19. december inden kl. 9.00. Du kan selvfølgelig sagtens bestille herefter, men dog med risiko for, at gaverne ikke når frem i tide.

Vi bytter julegaverne indtil 15. januar.

Se mere om
Se mere

Adam og James Price vækker hyggelige minder om barndommens juleaftener, men du får også opskrifter til Mortens Aften, vinterretter, varme drikke til kolde dage og bud på den forkromede nytårsmenu.

Se mere om
Se mere

Vinprop udformet som en isbjørn på en isflage. Designet er enkelt og stilrent, alligevel formidler det budskabet om, at der bliver færre og færre isflager at stå på.

Se mere om
Se mere

Rigtig fin og håndlavet rekontruktion af den smukke og vedlkendte klukflaske fra midten af 1800-tallet til den hjemmelavede julesnaps. Skål og glædelig jul ... 

Se mere om
Se mere

Smukke udklædningskjoler, der gør alle piger til små prinsesser. Her ser du en fin middelalderkjole i velour og satin, som leder tankerne hen på pompøse baller på slottet.

Se mere om
Se mere

Elegante øreringe i sølv med bjergkrystal, som har hentet sin inspiration fra en gotlandsk sølvskat fra vikingetiden. En fin lille gave, som du får i hele november og december for kun 138 kr. Normalpris 168 kr.

Se mere om
Se mere

Festlig ring i sælskind. Med et anderledes look forener ringen den vilde natur og det moderne byliv.

Se mere om
Se mere

Mundblæst og forsølvet glaspynt med baggrund i en gammel europæisk tradition. Smukke på træet og leveret i en fin æske. Ideel som mandelgave, til udenlandske gæster eller som firmagave.

Se mere om
Se mere

Rigtig dejlig julegave til de mindste i familien. Sutsko i sælskind med elastik og såler af slidstærkt lammeskind. Du får dem i 2 størrelser, 6-12 mdr. og 12-18 mdr. Du kan også tilkøbe matchende babyluffer.

Se mere om
Se mere

Gaven til én man holder særligt af. Trolovelsesringen med de foldede hænder omkring et hjerte stammer fra 1500-tallet. Det sammer gælder guldringen med de emaljerede sorte hjerter. Begge ringe er i 14 krt. guld.

 
 

Museumsbutikken | Nationalmuseet | Frederiksholms kanal 12 | 1220 København K | Tlf. 41 20 68 30 | Mail butik@natmus.dk