Standard
Nationalmuseet   
			http://www.museumsbutikken.dk Website
Nyhedsbrev 
 http://www.museumsbutikken.dk Tilmelding
 
  
 
Se mere omHusk gratis fragt i hele Danmark ved køb for 500 kr. eller derover
Se mere

Husk gratis fragt i hele Danmark ved køb for 500 kr. eller derover

Ferien er slut. Skolen og alt det andet arbejde er begyndt, men derfor kan man jo godt have det lidt hyggeligt, lege i sensommersolen, gøre arbejdet lidt sjovere … for en selv og de andre. Vi har samlet en række ting som rimer på ”skole”, ”historie” og ”leg” på en gang. Vi håber det er noget du også kan få glæde af. For eksempel er ’Vild med Viden’-serien for de børn der hele tiden stiller spørgsmål om al ting, og som bare gerne vil vide mere. En serie af små bøger der fortæller fantastiske historier om den gamle skole. De kan bruges som højtlæsningsbøger, og lidt ældre børn kan læse dem selv.

Se mere om
Se mere

Blyanter, viskelæder og blok … så flyver tiden afsted. Vi har samlet en række tegnematerialer i lækker kvalitet og som nok skal få krussedullerne til flyve hen over papiret.

Se mere om
Se mere

Der er langt ned, men til gengæld kan man næsten se op over skyerne. Bliver det nogensinde umoderne at gå på stylter? Ikke hvis man er lille af statur, men er et stort legebarn, så er stylter evig sjovt.

Se mere om
Se mere

Hvem husker ikke historien om de to baktusser, der med stemmer af elskede Dirch Passer og Ove Sprogøe, rumsterer rundt i munden på drengen Jens? Nye lyttere kan stige på den klassiske historie her.

Se mere om
Se mere

Næe, de er her faktisk allerede. Robotterne har sneget sig ind i vores verden siden 1920’erne. Her er der tale om rare robotter, som kan bevæge sig, så snart de er samlet. Der er spændende læsning og timers underholdning i denne boks.

Se mere om
Se mere

Rich's kaffeerstatning blev særlig kendt under fødevareknapheden i Danmark under 2. verdenskrig. Måske skal du have et stykke kiksekage til? Kender du den ikke, så er tiden måske kommet til at smage?

Se mere om
Se mere

Besøg vores mini-udsalg af etnografiske smykker, enten lige her eller inde butikken på museet. Der er knald på farverne, så man bliver i rigtig godt humør!

Se mere om
Se mere

En dansk håndlavet nøglering i kraftigt kærnelæder med de velkendte Royal Air Force-farver, som en lille respektfuld hilsen til det stille danske oprør mod besættelsesmagten i Danmark.

Se mere om
Se mere

En sjov og spændende bog om alle de ting, du har glemt, du kan huske . 40’erne er hjemmelavet legetøj, kaffeerstatning, gode kriseråd og venten på gode tider, samt en tid, hvor genbrug bliver moderne.

Se mere om
Se mere

Mjød er brygget på honning, og er antagelig den ældst kendte gærede drik i verden. Her får du mjøden i en smuk rustik og dybsort stentøjsflaske.

 
 

Museumsbutikken | Nationalmuseet | Frederiksholms kanal 12 | 1220 København K | Tlf. 41 20 68 30 | Mail butik@natmus.dk