Standard
Nationalmuseet   
			http://www.museumsbutikken.dk Website
Nyhedsbrev 
 http://www.museumsbutikken.dk Tilmelding
 
  
 
Se mere omHusk gratis fragt i hele Danmark ved køb for 500 kr. eller derover
Se mere

Husk gratis fragt i hele Danmark ved køb for 500 kr. eller derover

Det er ikke lige til at se. Hverken når man kigger på billedet eller hvis man møder nogen med pels. Gennem de seneste år er producenterne over hele verden blevet bedre til at udforme tøj, tasker og accessories som ligner pels, skind og læder, men som i virkeligheden er kunststof. Det er rigtig smukt, livagtigt, og så er der ingen dyr der har ladet livet. Vi har samlet et lækkert sortiment af fake fur - det bedste af slagsen.

Se mere om
Se mere

Et par dejlige sutsko i ægte sælskind til en lille krudtugle som ikke må fryse om fødderne. Fås i størrelse 6 - 12 måneder og 12 - 18 måneder.

Se mere om
Se mere

Meget livagtig sæl. Er den ægte eller er det bare en 3D-illusion?
Den er i hvert fald sød og lige til at sende med posten til en du holder af.

Se mere om
Se mere

Smukt armbånd i sælskind. Materialet kombinerer den vilde natur med noget blødt og romantisk. Indersiden er af blødt rensdyrskind.

Se mere om
Se mere

Puslespil med dyr fra det arktiske område. I kan få mange timer til at gå med at snakke om dyrene og deres forunderlige verden. Puslespillet henvender sig til børn i alderen 4 år og op.

Se mere om
Se mere

Dekorativ grønlandsk vandspand. Vandspandene blev i gamle dage anvendt til at hente sne og is til drikkevand. Spanden her har narhvaler og sæler udskåret i rensdyrhorn.

Se mere om
Se mere

Er du en ægte viking? T-shirts til børn og voksne. ’Ægte viking’ står skrevet med runer. God kraftig bomuldskvalitet.

Se mere om
Se mere

Enkel og stilren vinprop udformet som en isbjørn på en isflage. Vinproppen er en kommentar til verdens tilstand og til det faktum at isbjørnenes levesteder er truet. Den perfekte værts-gave, til manden eller kvinden der elsker vin, dyr og indlandsisen.

Se mere om
Se mere

Smuk grønlandsk håndlavet kniv. Kniven er håndsmedet og håndtaget er fremstillet af grønlandsk enebærtræ. Figurerne og bendupper er skåret af rensdyrgevir.

Se mere om
Se mere

Fantastisk kopi af klapstol fra bronzealderen udført af kunsthåndværkeren Poul Hundevad.

 
 

Museumsbutikken | Nationalmuseet | Frederiksholms kanal 12 | 1220 København K | Tlf. 41 20 68 30 | Mail butik@natmus.dk