Kongens skov - Verdens arv - Parforcejagtlandskabet i Nordsjælland

Nordsjællands smukke bløde landskab er formet af de store gletsjere ved sidste istids afslutning. Det består af en kerne af ufrugtbare, grusede morænebakker oversået af små søer og sumpe og omgivet af frugtbare smeltevandssletter. Bakkerne har altid været skovklædte og budt på rige muligheder for vildtet, mens sletterne har været dyrket i årtusinder.

Her tæt på deres hovedstad samlede de danske konger i 1500-tallet et stort kongeligt gods med en ideel jagt, og det nordsjællandske landskab bugner af kongelige slotte. I 2015 blev parforcejagtlandskabet i de gamle kongelige skove udnævnt til verdenskulturarv.

Periode: Middelalder til nyere tid
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 30 x 24,5
Forfatter: Jette Baagøe
Forlag: Dansk jagt - og skovbrugsmuseum
Udgivelsesår: 2015
Sprog: Dansk and english

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Post Nord har pt. forsinkelser, så der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse.