Viking - Nationalmuseet særudstilling 2013 - dansk katalog

Katalog til sidste års store vikingeudstilling. Kataloget er 288 imponerende sider, sprængfyldt med farverbilleder og informationer om vikingernes tid for 1000 år siden.

Udstillingen tager udgangspunkt i det 37 meter lange vikingeskib Ægir og vikingerne som et rejsende folk. Der fokuseres på vikingerne som krigere, politikere og købmænd.

Ud over vikingeskibet vise en lang række genstande fra perioden, deriblandt flere som aldrig har været udstillet før.

Varenummer: 9788776021993
Bidragydere: Vikingkatalog
Periode: Vikingetid
Indbinding: Uindbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 24,5 x 29,5
Forfatter: Peter Pentz, Gareth Williams, Matthias Wemhoff
Forlag: Nationalmuseet
Udgivelsesår: 2013

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Post Nord har pt. forsinkelser, så der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse.