Danmarks Oldtid - guide til Nationalmuseets oldtidssamling

Stor guide til Nationalmuseets oldtids-samling. Bogen er et dejligt supplement til en rundtur i samlingen og det næstbedste, hvis man ikke kan være der selv.

Poul-Otto Nielsen fører os elegant igennem samlingen, fra stenalder, over bronzealder og jernalder til vikingetiden. Bogen afsluttes med Lisbeth Imers introduktion til runestenene.

Guiden er sprængfyldt med flotte farvefotografier og er absolut en bog man kan være bekendt at have liggende på sofabordet eller putte i tasken og have med på turen til fortidens minder.

Varenummer: 9788776022020
Periode: Oldtid
Indbinding: Uindbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i sort/hvid og farver
Mål (BxH) i cm: 21 x 21
Forfatter: Poul Otto Nielsen
Forlag: Nationalmuseet
Udgivelsesår: 2013

Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse. Ved køb over 800 kr. betaler vi forsendelsen i DK. Post Nord har pt. forsinkelser, så der kan gå 5-7 hverdage fra afsendelse til modtagelse.