• Renæssancemad - opskrifter og køkkenhistorie fra Christian 4.'s tid
    Renæssancemad - opskrifter og køkkenhistorie fra Christian 4.'s tid

Renæssancemad - opskrifter og køkkenhistorie fra Christian 4.'s tid

229,00 DKK
(EKSKL. FRAGT)

Med udgangspunkt i Christian d. 4.'s store bryllupsfest for sin søn i 1634, fortæller Bi Skaarup underholdende kulturhistorie om datidens mad, drikke og spisevaner. Bogen er endvidere fyldt med spændende opskrifter fra tiden, med nutidige anvisninger på, hvordan man kan lave datidens retter i dag.

Og her er ikke bare tale om museumsmad, men lækre fiskeretter, postejer og desserttærter med mandler og frugt. Hele bogen er desuden rigt illustreret i farver med smukke gengivelser af malerier fra perioden.

Bi Skaarup (1952-2014) var madhistoriker og arkæolog på en afhandling om middelalderlige køkkener og køkkenteknologi. Fra 1985 til 2006 var hun museumsinspektør ved Københavns Bymuseum.

Hun var medlem af og senere præsident for Det Danske Gastronomiske Akademi. I 2006 etablerede hun et kursuscenter for historisk mad 'De Arte Coquinaria' på gården Elysium på Nordfalster. 

Læs mere
Luk tekst
-
+
Indgravering tekst




Detaljer

Lager statusPå lager
Varenummer: 30009
Periode: Renæssance
Sideantal: 155
Indbinding: Indbundet
Illustrationer: Tegninger og fotos i farver
Mål (BxH) i cm: 17,5 x 25
Forfatter: Bi Skaarup
Forlag: Gyldendal
Udgivelsesår: 2006
Sprog: Dansk

Levering


Fragt
Fri fragt i Danmark ved køb over 1.000 kr (Der leveres ikke fragtfrit til Grønland og Færøerne).

Ordrebehandling
Efter bestilling, modtager du en bekræftelse via mail. Ordren behandles senest 3 hverdage fra modtagelse.

Bestillingsvarer
Ved bestillingsvarer må der påregnes længere leveringstid (typisk 7-10 dage). Kontakt Shopservice på shopservice@natmus.dk eller 41206848, for en mere præcis leveringstid.

Se vores handelbetingelser her